Om Social- og Ældreministeriets nyhedsbreve

Social- og Ældreministeriet udsender alle pressemeddelelser som nyhedsbrev til de personer og medier, der har tilmeldt sig.

Indsamling og behandling af dine personoplysninger

Social- og Ældreministeriet benytter MailChimp til håndtering af nyhedsbreve.

Når du tilmelder dig et nyhedsbrev, gemmes din mailadresse derfor hos MailChimp.

Du kan når som helst afmelde dig ministeriets nyhedsbreve ved at følge det link, der indgår i et nyhedsbrev.

Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i forbindelse med Social- og Ældreministeriets nyhedsbreve, kan du skrive til MailChimp. Kontaktinformation til MailChimp findes på https://mailchimp.com/contact/. Du kan også skrive direkte til ministeriet.

Ved udsendelse af nyhedsbreve kan der anvendes såkaldt Open Tracking, hvilket bl.a. gør det muligt at se om et nyhedsbrev åbnes af modtageren, hvornår det åbnes, information om anvendt mailprogrammel, din lokation baseret på din IP-adresse (hvorfra nyhedsbrevet er åbnet eller mailserver) samt eventuel infomation om anvendte links i mailen. Oplysninger der ligeledes gemmes.

MailChimp anvender datacentre, der kan være placeret i lande uden for EU og EØS. Mailchimp har udarbejdet Standard Contractual Clauses (SCCs), der er gældende for alle deres anvendere, hvormed der sikres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau (databeskyttelsesforordningens artikel 46, stk. 3a).

Social- og Ældreministeriet har indgået en databehandleraftale med MailChimp. Du kan læse mere om MailChimp, MailChimps privacy erklæring samt MailChimps behandling af dine oplysninger på https://mailchimp.com/legal/

Se også Sådan behandler vi personoplysninger

Abonner på nyhedsbrev

Ved tilmelding af et nyhedsbrev giver du samtidig samtykke til, at Social- og Ældreministeriet indsamler og behandler oplysninger om bl.a. din mailadresse.